Laboratorieutrustning

LaboGene är en av Danmarks ledande leverantörer av kvalitetslaboratorieutrustning. Med 40 års erfarenhet i branschen har vi genom kontinuerlig innovation utvecklat vår laboratorieutrustning så att de uppfyller kraven som den danska marknaden ställer.
 
LaboGene är specialiserat på konstruktion, utveckling, produktion och försäljning av både laboratorie- och industriell utrustning inom områdena renluft och laminärt flöde, frystorkning och vakuumkoncentration, kylning och centrifugering.
ScanLaf står för för LaboGenes utbud av säkerhetsbänkar inom renluft och laminärflödes-teknik. Säkerhetsbänkarna representerar den bästa laboratorieutrustningen i säkerhetsklass 1, klass 2 och sterilbänkar.
ScanConstruct står för LaboGenes utbud av kundanpassade laminärflödesmoduler för industri, luftduschar (walk-in renluftrum) & handskboxar riktade främst till livsmedels-, läkemedels- och elektronikindustrierna. Alla kan framställas enligt dina specifikationer och ert projekt kommer att utvecklas i nära samarbete med er från idé till slutmontering.
ScanVac står för LaboGenes utbud av frystorkar och utrustning för vakuumkoncentrering. Vi erbjuder ett brett och mångsidigt utbud av frystorkar av bord- och golvmodell med olika kondenseringskapaciteter som erbjuder snabba frystorkningsprocesser, de lägsta temperaturerna på marknaden, enkelt underhåll och en stort urval av kammare och tillbehör. Det är det perfekta valet för forskning, processutveckling, pilotfrystorkning och produktion av små volymer upp till 10 kg.
 
LaboGenes vakuumkoncentreringssystem, MaxiVac, är det perfekta valet för koncentrering av små provmängder. Systemet säkerställer snabb och reproducerbar torkning, medan både laboratoriemiljön och pumpen hålls skyddad.
Scancool står för LaboGenes utbud av infrysnings- och kylbad, samt en ultralåg -90°C frys. Utrustningen säkerställer högsta kvalitet, tillförlitlighet och prestanda i ditt arbete.
 
LaboGenes frys Snowbird erbjuder labtemperatur och säker provförvaring och är också lätt att placera i ditt laboratorium. Kylbad, ChillSafe, erbjuder kylning till -35°C och kylbaden ger nedkylning till antingen -50°C eller -90°C beroende på vilken modell du väljer.
 
LaboGene erbjuder utöver kylutrustning också värmebad, som går under namnet Heatsafe. Värmebaden kan gå upp till 150°C beroende på vilken modell du väljer.
 
Genom vår distributör i Sverige kan du köpa både ny och begagnad laboratorieutrustning för dina specifika behov, och du kan genom ett unikt anpassat program få skräddarsydda laboratorieinstrument för exakt vad du behöver. 
Oavsett om det är en säkerhetsbänk, frystorkare, centrifug, vakuumkoncentreringssystem eller en speciell LAF lösning du behöver, så vi har lösningen för dig.
 
Ring oss på +45 3940 2566 eller skicka ett e-postmeddelande på info@labogene.com om du har frågor eller behöver köpa ny laboratorieutrustning.

Contact LaboGene

You are always welcome to
contact LaboGene by using the below contact form
Name:
*
E-mail:
*
Telephone:
*
Message:
*
Copyright 2019 LaboGene™. All rights reserved | LaboGene A/S | Bjarkesvej 5 | DK-3450 Allerød | Tel. +45 3940 2566 | CVR: 39969238